woensdag 13 februari 2008

Andere auto

En toen hadden we ineens een gat in ons huis.
Voor de kerst was het raam van onze slaapkamer al kapot gewaaid. We hebben toen een timmerman laten komen en die heeft de maten opgenomen. Hij vertelde toen dat het nieuwe raam na de kerst zou komen. En vorige
week dinsdag was het dan eindelijk zover; een nieuw raam. Maar omdat ik graag een echt Noors raam wilde, eentje die je in zijn geheel kunt kantelen zodat je de buitenkant ook schoon kunt maken als je binnen staat. Moest er een goed gat gemaakt worden.




Het is hier rustig. Maar vaak komen er wel boten voorbij. Meestal zijn het kleine vissersboten. Maar vorige week kwam er een behoorlijke boot voorbij. Eentje zelfs met met een helicopterdek.











Ons Busje.
Gisteren hebben we ons busje opgehaald vanuit Hareid. Dat ligt op het eiland dat aan ons eiland vast zit.,
Zelf hadden we gedacht hem aankomend weekend vanaf Lepsoya te kunnen halen. Dat ik een eiland waar het busje vandaan komt en dat is 3 uur rijden vanaf hier en twee keer met de boot. Maar de eigenaar moest de auto toch op onze naam zetten in Aalesund, dus hij stelde voor de auto tot in Hareid te brengen.



Vijf nederlandse kinderen spelen samen in een zandbak in Noorwegen.
Deze foto is gemaakt zondag 10 december.
Ik was samen met de kinderen op bezoek bij een Nederlands gezin, Erik en Monica samen met hun kinderen Boris en Niels, in Ulstein.
De kinderen hebben heerlijk buiten kunnen spelen op hun terras, we hebben zelfs buiten een broodje gegeten.

Groetjes Gisella
ook van Arjen, Sander, Frank en Anne

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk, die filmpjes, ik ben jaloers op jullie sneeuw.

we zien jullie gauw weer, gaan we wat leuks doen;)
Groetjes Grietha

Blogarchief