donderdag 8 mei 2008

Er is er een jarig!

Hiep, hiep hoera,Arjen is 35 jaar.
En iedereen is Noorwegen hangt de vlag uit op 8 mei. Niet alleen omdat Arjen jarig is, maar omdat 8 mei voor de Noren de bevrijdingsdag is. Zoals in Nederland dat 5 mei is.



Helaas hebben wij nog geen Noorse vlag. Maar Arjen kreeg van Jan en Annelies en Groningse wimpel en die hangt nu in onze vlaggenmast.








Maar eerst was er nog de dag dat Jan en Annelies aankwamen, of beter gezegd de nacht. Donderdagochtend, 3.00 uur, 1 mei, kwamen Jan en Annelies aan. Na een korte nachtrust kwamen de kadootjes.




















Anne was ook helemaal gelukkig dat Opa er was. Ze heeft geruime tijd bij hem op schoot gezeten en samen appelsap gedronken.



De dag erna,vrijdag zijn we met z'n alleen naar Nordfjordeid geweest. Daar was een fjordenpaardenkeuring.
Na een kopje koffie op een berg hebben we gekeken naar fjordepaarden en zijn we ook nog in een Noorse fjordenpaardenstal geweest.









Frank was er allen wel gauw zat van en besloot op de grond te gaan liggen.
De dag erna zaterdag, werd er gewerkt en op zondag besloten we naar het strand te gaan. Jan en Annelies op de fiets en de rest met de auto.
Daar hebben we genoten van een ijsje en het uitzicht.





En toen was het maandag en kwam Marian aan met het vliegtuig. Jan en Sander staan te wachten tot Marian komt. En ook zij bracht kadootjes mee.


Omdat Frank ziek is, behoorlijk ziek, blijf ik thuis en gaan Jan en Annelies met Marian erop uit.
Ook nu zijn ze weg, waarheen is nog niet helemaal duidelijk.
Na een kop koffie, op ons terras, zijn ze vertrokken. Sander is op de barnehage.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Reactie vanuit zonnig Noorwegen, Gisella verteld de waarheid!

Marian

Anoniem zei

Hoi Arjen,
van harte gefeliciteerd met je verjaardag, je eerste in Noorwegen. Ook de familie gefeliciteerd. Vanuit, de laatste dagen ook een zeer zonnig, Roodeschool volgen we jullie avonturen in het hoge noorden en genieten van de prachtige foto's. Leuk dat je ouders en Marian er ook zijn.
Nog een prettige dag verder.

Groeten, Martin en Kiki.

Anoniem zei

hoi allemaal

wat weer mooie foto's wij hebben ze even bekeken mooi hoor en geniet van het mooie weer hier is het ook mooi weer en nog veel plezier met elkaar
groetjes klaas en bouke

Anoniem zei

Hallo jarige ,nogmaals gefeliciteerd. Fijne dag gehad??

Mooie foto's en verslagje.
Jullie hebben toch prachtige kinderen, mooie koppies, karakteristiek, ja dat kan ook niet anders met zulke ouders en grootouders.

We waren gisteren nog even in Uithuizen. Tjonge, Tjonge wat was het daar stil, en wat keken de mensen droevig, we hebben geroepen "echt het gaat goed met ze "gelukkig toen keken ze weer bij.
Wij hebben hier genoten in UHM , wat ons betreft voor herhaling vatbaar,

Zo geniet allemaal met elkaar en wij groeten jullie A en G ,J en A, M, en S,F,A

Liefs Johan en Judy

Anoniem zei

Hallo familie,
Hier een felicitatie vanuit Usquert: Arjen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! (ook namens Moucy)Wat fijn dat er zoveel familie bij jullie is. Heerlijk even bijkletsen met z'n allen. Gelukkig was het pakketje wel aangekomen, begreep ik van Jantina. Snap je er nu iets van, waarom dat het zolang geduurd heeft? Er zat toch echt niets illegaals in............ Groetjes Helma (de rest ligt allemaal nog te maffen)

Anoniem zei

Hey gefeliciteerd nog Arjen!! Wat een gezellige boel daar bij jullie zeg:D

Groetjes allemaal en geniet lekker van elkaar!

Bas en Damaris

Anoniem zei

Hee dikkop van harte gefeliciteert met je verjaardag,groetjes,Elzard.

Blogarchief