dinsdag 27 augustus 2013

Bezoek zomer 2013

 8 weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen. Nadat wij terugkwamen van onze zwemweek kregen we bezoek van Richard. Er werd veel geknutseld en geprutst aan auto's. Samen zijn we naar Fyresdal geweest en hebben daar gekeken naar Dragracing. Thuis werd dit ook nog eventjes uitgeprobeerd. 
 Vanaf Fyresdal besloten we een bospad/niet geasfalteerde weg terug te nemen. We reden al hobbelend en schommelend door bos, door dal, voorbij mooie uitzichten en watervallen.
Samen met Richard brachten we een bezoek aan een Berenpark.


naast beren, waren er ook veel andere dieren om te bekijken



ook was er een eland dat je kon voeren en aaien




Na een dagje dierentuin is het heerlijk om niet gelijk weer terug te rijden, 3 uur, naar huis. Daarom hadden we een hytte (huisje) gehuurd. Met uitzicht op het water en een veranda om heerlijk van het zonnetje te genieten, helaas wilden de muggen genieten van ons. Ze kwamen massaal op ons af voor een heerlijk middag. Gevolg: niet buiten genieten van het uitzicht, maar binnen naar een vierkant scherm kijken.
Op de weg terug naar huis gingen we nog even kijken in Kongsberg en bij de watervallen van Kongsberg.
Nadat Richard weer terug was naar Nederland kregen we bezoek van zwemvrienden van vorig jaar uit Trondheim. Casper en Juliet kwamen samen met hun drie kinderen een nachtje bij ons slapen en genieten van het mooie weer.
Samen gingen we naar het Telemarkkanaal om te varen en te zwemmen. Heerlijk om te zien hoe de  6 kinderen met elkaar spelen, niet alleen in het water maar ook gewoon 'op het land'
Ze bleven in plaats van 1 nachtje, zelfs 2 nachtjes slapen. Zowel de grote als de kleine kinderen vonden het gezellig om elkaar weer te zien.

Begin augustus kregen nog meer bezoek: Sjon kwam samen met zijn 2 kinderen en Carla met 2 kinderen ook een paar nachtje bij ons slapen. Wat hadden de kinderen een lol met elkaar.

Geen opmerkingen:

Blogarchief