maandag 10 maart 2008

En het is lente.










Het is hier al lente. Vorige week woensdag waren we op Noorse les en toen hoorden we dat het al lente was. Natuurlijk was ik zeer verbaasd; in Nederland is het pas 21 maart lente. Maar hier nu al dus. Wanneer je buiten kijkt is het inderdaad lente. De bloembolletje komen boven en de knoppen komen alweer aan de bomen.



Sander, Frank en Arjen hebben schelpen en andere dieren uit zee gehaald en in een aquarium gedaan. Zo kunnen ze goed kijken hoe een slak loopt of hoe een anemoon eet. Het is een heel mooi gezicht om de dieren van dichtbij te kunnen zien.
Helaas zaten er ook een soort garnalen in, deze zijn dood. Het wordt dus nu tijd het aquarium weer leeg te maken. Maar het blijft een mooi gezicht.
















Gisteren besloten we te gaan wandelen op de berg tegenover ons huis. Dat hebben we ook gedaan en hadden daar een heel mooi uitzicht op het dorp en ons huis. Helaas werkte het weer niet echt mee. Het waaide behoorlijk en ook de regen was niet echt prettig. Gevolg was twee huilende kinderen; Anne omdat ze de regen in haar gezicht kreeg en Frank omdat hij gevallen was in een plas en zijn broek helemaal nat was.


















1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi,hoi,
Echt een mooi land dat Noorwegen.
Nog even en we zien elkaar weer!
Wat is Anne toch groot. Ze kan zelfs al twee staartjes! Ik blijf me verbazen en vraag me af of ze in het echt niet wat kleiner is :)
Kijk goed uit onderweg en tot snel!

Liefs,

Marian

Blogarchief