maandag 17 december 2007

Nieuw bericht

Ma: 10 dec.Vervelend geen internet Wat vervelend zeg geen internet. Moet elke keer naar de bieb om mail te lezen of blog aan te passen.Maar hier gaat het goed, het vriest alleen behoorlijk en zowel overdag als 's nachts. Best wel fris.De familie is weer naar huis. We hebben een hele gezellige tijd gehad en Sinterklaasfeest gehad. Ik hoop zo snel mogelijk foto's te kunnen bijvoegen. Jammer dat ze weer weg moesten, had ze het liefst hier gehouden.Gisteren zijn we naar een 'feest' geweest van de muziekvereniging. Iedereen weet al wie we zijn, wij kennen alleen zeer weinig mensen. Het was een gezellig feest, met heel veel loterijen. Waar je heerlijke prijzen, kaarsen, plantjes, handdoeken, chocola ed, mee kon winnen.Vandaag had Arjen zijn eerste werkdag, wel even wennen zo alleen thuis(met drie kinderen natuurlijk)Frank is met zijn loopfiets over de kop gegaan, rode neus en dikke lip tot gevolg.De kinderen kunnen namelijk met de fiets van de weg naar ons huis rijden naar beneden, en dat gaat heel hard. Helaas viel hij op zijn neus.Hij wilde gelijk niet verder fietsen en ging huilend naar binnen.Ik stop nu maar weer en laat zo snel mogelijk weer iets van ons horen.Groetjes Gisella, (Arjen, Sander, Frank en Anne)
Ma 17 dec.
Nou, daar zijn we dan even weer.

Arjen heeft er een hele werkweek opzitten. Bevalt hem prima bij de Ulsteinwerf. Gaat 's morgens om 7.00 uur de deur uit en is 's middags om 16.00 uur weer thuis. Helaas is het hier laat licht (9.30 uur) en vroeg (16.00 uur) donker. Maar dat geeft niets want we weten dat het 's zomers helemaal niet donker wordt.

We hebben gisteren onze kerstboom neer gezet, helaas heeft Arjen het mooiste gedeelte eraf gezaagd, hij was iets aan de grote kant, en is er alleen nog een zielig boompje over. Maar we hebben een kerstboom!!

De volgende keer zal ik proberen een foto mee te zenden.

Deze week hebben we bruinvissen gezien achter ons huis. En Gisella heeft een zeearend gezien die een meeuw aanviel.Helaas kun je hiervan nooit een goede foto maken.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach wat sneu dat Frank viel. Het is zeker erg stil bij jullie. (behalve de kinderen dan haha) Nou we denken aan jullie en ik ga regelmatig bij je moeder langs en dan wisselen we nieuwtjes uit.
groetjes uit het ook vriezende Bedum!
Grietha:D

Anoniem zei

`Hallo fam Bisschop,

Even een klein berichtje uit Nieuwolda.Het is hier ook koud , maar waarschijnlijk niet zo koud als bij jullie.
Gisteren ( 20-12-07 ) kerst gevierd op de zolder van de school , heel knus.
Nu lekker vakantie , heerlijk uitslapen en lekker rondlummelen.
We wensen jullie hele fijne feestdagen , sterkte met de neus van Frank.
En een heel goed uiteinde , en een gelukkig en gezond 2008.
Hartelijke groeten van Johan en Aagtje Lubbers.

Unknown zei

hoi Arjen en Gisella,

ik ben jaloers op jullie. Hier is het beetje winter alweer verdwenen. Met Tompoes en Bliksem gaat het heel goed. Bliksem is een enorme schooier (gek op kaas, maar dat weten jullie waarschijnlijk ook wel ). Binnenkort stuur ik foto's van ze.
Hele fijne kerst gewenst, en veel succes met alles.

groeten,
Marjan, Hielke en Sietse

Anoniem zei

ik heb de fotos en alles gelezen hoe het nu gaat daar bij jullie.ik ben blij dat het goed gaat met jullie daar,hier gaat het ook goed wij worden weer opa&oma.binnenkort kunnen jullie een pakje van ons verwachten,met koffie pads en iets om het wat aangenamer te maken voor buiten.

Blogarchief