maandag 24 december 2007

overige foto's bericht thuis internetten

foto 6
foto 7
foto 8

foto 9
foto 10

foto 11

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo allemaal
leuk dat jullie nu kunnen msnen
zo kun je contact houden.
het zijn leuke foto's en wat vonden de buren van de senseo/ william en ik zijn naar de kerst- nachtdienst geweest. en na afloop nog een gluwwijn gedronken. de groeten van ons allemaal klaas william en bouke

Anoniem zei

even kijken of het werkt.
Nogmaals hartelijke groet en nog een fijne 2e kerstdag. Erg leuk de footo,s en het filpje van Annelies ,Jan ,sander en gisella.
Super hoor die mooie kerstboom. Leuk dat je zo even contact met de buren hebt.
Succes met het leren van die taal, enorm belangrijk, stapje voor stapje dan kom je er wel.

Liefs Johan en Judy

Anoniem zei

Hallo Arjen, Ik zie dat het jullie goed vergaat tot nu toe, je hebt ook al volop gewerkt bij Ulstein, ben zeer benieuwd hoe je eerste indruk is hiervan, en uiteraard spreek je al een aardig woordje Noors, toch? Hopelijk komt dit berichtje nu wel over m'n vorige ( 2 wkn geleden) was blijkbaar gestrand halverwege.Leuk dat je de weblog bijhoud met foto's en verhaaltjes , krijgen we toch een aardige indruk over de Hollandse invasie.Tot horens, groeten Jacob Hogenberg.

Anoniem zei

Hey hartstikke leuk zeg die foto`s en dat filmpje, geweldig!
We hebben oud en nieuw ook weer overleefd, helaas was het hier heel erg mistig en konden we weinig tot niets van het vuurwerk zien. Maar dat was weer beter voor Kenny want die is toch een schijterd oudjaarsavond. Ik msn/spreek/mail je binnenkort wel weer en niet vergeten he --> woensdag kom ik je halen om te zwemmen ;)
Groetjes Robert en Grietha

Blogarchief